Wonen aan de Costa Blanca

Over de oorsprong van de naam Costa Blanca gaan heel wat verschillende en onjuiste verhalen de ronde. Eén zaak staat evenwel vast: de Costa Blanca blijft tot op de dag vandaag een enorme aantrekkingskracht uitoefenen op toeristen en Vlamingen, die zich tijdelijk of permanent willen vestigen in het zalig, warme klimaat.

De mogelijkheden om er een vakantie- of permanente woning te vinden zijn heel uitgebreid. Er is een ruime keuze aan huizen en appartementen in steden en dorpjes, of gegroepeerd in residentiële complexen met een gemeenschappelijk zwembad. U kan kiezen tussen appartementen of villa’s in de buurt van het strand, of een traditionele finka verder landinwaarts, midden in een bergachtig landschap. Met andere woorden; er is voor elk wat wils en dikwijls aan heel voordelige aankoopprijzen.

Het perfecte klimaat zorgt ervoor dat het er ook aangenaam vertoeven is tijdens de wintermaanden. Dat maakt dat de regio ook buiten de toeristische topmaanden levendig blijft. Naast de schitterende stranden heeft de Costa Blanca ook veel culturele troeven. Zo kan u in historische steden als Alicante en Murcia heel wat bezienswaardigheden vinden. Ook natuurliefhebbers komen uitgebreid aan hun trekken in de natuurreservaten, zoutmeren en uitgestrekte dennenbossen in het zuiden van de Costa Blanca.

Bent u op zoek naar een woning in een specifieke locatie en wenst u hierover meer te weten? Aarzel niet om ons te contacteren!

Bekijk snel ons aanbod aan vastgoed aan de Costa Blanca en contacteer ons vrijblijvend voor meer info!

 

Vul het onderstaande formulier in en ontvang berichten over interessante woningen.

Selecteer locatie
Type Woning
Selecteer Ligging
Maximale prijs
Slaapkamers
Badkamers
Verzenden
Bezig met versturen...

Deze site maakt gebruik van cookies voor de beste gebruikerservaring. Als u doorgaat, accepteert u ons privacybeleid.

X Oké Meer informatie