Over Jin Consult en Fabienne Moerman

Als zaakvoerster van Jin Consult, beschik ik over meer dan 30 jaar ervaring in de verkoop van vastgoed op internationaal vlak. Gepassioneerd door Spanje, heb ik jaren geleden mijn hart verloren aan Moraira in het noorden van de Costa Blanca. Er gaat volgens mij niets boven de typische, behouden sfeer en het Spaanse karakter van de dorpjes in die regio, de zon en zee, het perfecte klimaat, en de overweldigende natuur.

Aangezien ik zelf reeds jaren een leuke woning aan de Costa Blanca bezit, kan ik mijn kennis over het lokaal vastgoed en deze prachtige regio ten volle met u delen tijdens onze zoektocht naar uw droomhuis of ideale vakantieappartement.

Uw gids naar de mooiste plaatsen en woningen aan de Costa Blanca

Tijdens mijn zoektocht naar mijn eigen droomhuis in Spanje heb ik uit eerste hand kunnen ervaren wat belangrijk is in deze zoektocht en het daaropvolgende aankoopproces. Het vinden en kopen van de perfecte vakantiewoning blijft voor de meesten onder ons meestal een overweldigende ervaring. Een vlotte begeleiding door een residerende professional vormt dan ook een grote hulp om tot een succesvol resultaat te komen.

Voor mijn aankoopbegeleiding werk ik reeds jaren nauw samen met enkele lokale, betrouwbare makelaars met een uitstekende reputatie. Samen met hen begeleid ik u graag in de vastgoedsector van de Costa Blanca. Doordat deze makelaars een deel van hun officiële commissie aan mij afstaan, hoeft u mijn begeleiding niet te betalen!

Hoe ga ik te werk voor u?

In eerste instantie gaan we samen na wat uw wensen, voorkeuren en specifieke noden zijn. Deze uitgebreide bespreking kan zowel op kantoor als bij u thuis plaatsvinden. Vervolgens bied ik u een selectie op maat uit meer dan 400 panden, die we verder in detail bespreken.

Hebt u een reële interesse in één of meerdere woningen dan reizen we samen naar de Costa Blanca om de panden en alle omringende faciliteiten ter plaatse te bekijken. Bovendien ben ik uw ervaren gids voor de directe omgeving.

Wanneer u tot een aankoop overgaat, sta ik u bij in het regelen van alle formaliteiten. Zo organiseer ik de opmaak van een ‘reserva’ of compromis bij een gerenommeerd advocatenkantoor. Deze advocaten kijken na of er op het pand geen regularisaties ontbreken, of er geen bouwovertredingen begaan werden, of alle belastingen op het pand betaald zijn, of er geen erfdienstbaarheden of disputen zijn, enz.

Ook op de dag van de akte begeleid ik u samen met de betrokken advocaat. Na betaling en ondertekening van de akte worden de sleutels overhandigd en regel ik voor u nog de overname van water, elektriciteit, internet, en alle andere formaliteiten, zodat u zo snel mogelijk uw nieuwe vakantiewoning kan bewonen.

Vul het onderstaande formulier in en ontvang berichten over interessante woningen.

Selecteer locatie
Type Woning
Selecteer Ligging
Maximale prijs
Slaapkamers
Badkamers
Verzenden
Bezig met versturen...

Deze site maakt gebruik van cookies voor de beste gebruikerservaring. Als u doorgaat, accepteert u ons privacybeleid.

X Oké Meer informatie